Cookies na ndihmojnё pёr ofrimin e shёrbimeve tona. Duke pёrdorur tё tilla shёrbime, pranon pёrdorimin e Cookies. Pёr mё shumё informacione
BLOG

Lexo lajmet

Vështrime, kuriozitete, lajme interesante nga bota e Google dhe jo vetëm. Nëpërmjet blog-ut tonë do të zbuloni si të arrisni, fal disa instrumentave inovativ, të rrisni biznesin në aktivitetin tuaj.

Harta e Google maps ndihmon për të gjetur parkim

18/09/2017    kategori: news

Gjetja e parkimit ju streson? Mendoni për Google Maps. Arzhonimi  i fundit i aplikacionit për smartfon i mundëson, për ata qe jetojne  në qytete të mëdha të gjej më lehtë parkimin. Behet fjale ne menyre strikte per  qytete amerikane, por prej disa ditësh edhe disa nga qytetet më të mëdha evropiane ndër të cilat Roma dhe Milano. Aplikimi, përveç shtegut më të lehtë për të arritur qëllimin, jep gjithashtu indikacione nëse është e lehtë apo jo të gjesh parkim, në seksionin e informacionit të destin...

Leggi tutto

GOONEXT DHE QR CARDBOARD LANCOJNE VIDEON 360°

14/09/2017    kategori: news

Për të përjetuar  emocione në realitet virtual GooNext, kompani udheheqese ne prodhimin e videove 360, ka lidhur një partneritet  me QR Cardboard, kompani e specializuar në krijimin e vizuezve  cilësore cardbord. Së bashku, të dy kompanitë realizojne video 360°, që  lejojnë të përjetosh një eksperience sikur të ishit me të vërtetë në një vend. Një eksperience  që bëhet jashtëzakonisht përfshirese  sepse  perdoruesi e  shikon me nje vizues  te realitetit virtual nga të gjitha këndet. Per kete pro...

Leggi tutto

MENAXHIMI I SHUMË SELIVE NGA I NJËJTI AKTIVITET NËPËRMJET SKEDËS GOOGLE MY BUSINESS

17/08/2017    kategori: news

Të kesh shumë seli dhe t’i menaxhosh  nëpërmjet të njëjtës faqe. Skeda Google My Business lejon menaxhimin e shumë skedave  të përgatitura për aktivitetin tuaj dhe kontrollimin e tyre nëpërmjet të njëjtit panel. Mund të menaxhohen deri në 100 skeda të ndryshme të së njëjtës skedë,  mbyllja e tyre  në momentin kur ato mbyllen, krijimi i kalendarit të festave, i cili duhte të respektohet. Do të shfaqet harta me vendndodhjen e çdo selie. Duke u futur në panelin e ndryshimit të skedës  My Business, ...

Leggi tutto

STREET VIEW PRESENCE, GOONEXT I RI PËR BIZNESIN TËND

27/07/2017    kategori: news

Futja në kontakt të drejtëpërdrejtë me klientët e tu në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë, që sot mundësohet në saj të produktit të hedhur në treg nga Goonext. Bëhet fjalë për Street View Presence, e ri, i projektuar për të ndriçuar biznesin tënd dhe që të ndihmon  në arritjen e rezultateve të rëndësishëm, duke të futur në kontakt me klientë të rinj të mundshëm. Street View Presence është shërbimi i përshtatshëm, i cili të lejon arritjen e një pozicionimi cilësor në motorin e kërkimit nëpërmjet për...

Leggi tutto

ME STATISTIKAT E GOOGLE MY BUSINESS MONITORO SUKSESIN E SKEDËS TËNDE

27/07/2017    kategori: news

Në çfarë mënyre përdoret skeda My Business dhe çfarë bëjnë përdoruesit sapo e gjejnë? Shikojnë fotografitë? Kërkojnë  udhëzime për rrugën? Si kanë arritur dhe çfarë veprimesh kanë bërë? E gjithë kjo mund të  zbulohet duke pasur qasje në statistikat e skedës, nëpërmjet kredencialeve të tua. Në seksionin e dedikuar mund të zbulosh se në çfarë mënyre klientët kërkojnë një aktivitet në mënyrë të drejtëpërdrejtë  ose për ta zbuluar,  domethënë duke kërkuar një produkt ose një shërbim në Google. Një e...

Leggi tutto

GOOGLE MY BUSINESS SI NJË RRJET SOCIAL, JA SI TË POSTONI

18/07/2017    kategori: news

Skeda Google My Business bëhet një rrjet social në të gjithë efektet. Qe prej disa ditësh, tashmë, nëpërmjet My Business, skeda e ndërmarrjes, e cila paraqet në motorin e kërkimit më të përdorur në botë, një aktivitet, mund të publikohen vende, të cilat do të shfaqen në knowledge panel ( në panelin e njohjeve) të Google, në tabelën anësore, e cila shfaqet në kërkimin  në Google kur këkrkojmë emrin e një aktiviteti. Posti mund të ndahet në  rrjetet kryesore sociale ose në WhatsApp, ose të dërgohe...

Leggi tutto

SI TË BËSH REKMAL NË RRJET ME GOOGLE ADWORDS

05/07/2017    kategori: news

Të krijosh vetëm një faqe në rrjet nuk është e mjaftueshme për të siguruar trafik të dhënash dhe bashkbisedimesh. Rrjeti është i mbushur me faqe që kanë vështirësi në mbledhjen e vizitave. Për këtë është e nevojshme pasja e një strategjie të detajuar që përdor mjetet e duhura dhe të jetë e realizuar nga prefesionistë të sektorit, lëvizja fituese e nevojshme për të mos bërë të kot investimentin në rrjet. Google AdWords është e njejta paisje që mundëson bërjen e reklamimit në rrjet dhe lejon sh...

Leggi tutto

SKEDA GOOGLE MY BUSINESS, ME TURIN VIRTUAL ËSHTË MË E PLOTË

26/06/2017    kategori: news

Në 44% të rasteve që përdoruesit i kanë besuar zgjedhjen e një aktiviteti komercial motorrave të kërkimit: janë ndikuar fuqimisht nga si ky aktivitet paraqitet në rezultatet e kërkimit. Sipas statistikave, në fakt, skedat e pajisura me tur virtual dhe foto rrisin interesin e konsumatorëve duke nxitur klientit potencial të thellojë përvojën e blerjes. Google My Business është një mjet i fuqishëm  për çdo llojë aktiviteti: lejon menaxhimin e paraqites suaj në rrjet dhe për të qënë shumë më i du...

Leggi tutto

NUK DI KU TË SHKOSH DHE ÇFARË TË BËSH? PËR KËTË MENDON GOOGLE MAPS

19/06/2017    kategori: news

Ke vënë re potencialet që ofron Google Maps?  Përdoruesit që kërkojnë diçka mbi navigatorin e Google, ofrohet  një  opcion i trefishtë në formën e tre skedave që tregojnë informcione të nevojshme. E para quhet “Tranzit” dhe është e dedikuar për transportet publike: tregon oraret e autobuzëve, metrove dhe trenave duke bërë një vlerësim të kohës së nevojshme për të arritur në destinacionin. Skeda “Vendet” është e nevojshme kur kërkohen vende në të cilat mund të haet ose pihet mirë pa harxhuar shum...

Leggi tutto

GOOGLE MAPS RIZBULON BIÇIKETËN DHE HEDH NË TREG NJË RISI

06/06/2017    kategori: news

Google Maps ka menduar edhe për të apasionuarit pas biçikletave. Për këtë ka prezantuar kohët e fundit një risi për ata që duan mjetin me dy rrota. Bëhet fjalë për një funksion që mundëson përdoruesit të ketë informacion të plotë dhe të detajuar. Çiklistët mund të zhvendosin destinacionin dhe të zgjedhin një nga rrugët e disponueshme duke u bazuar mbi të dhënat rrugësore dhe jo vetëm. Aplikacioni i Mountain View këshillon edhe kur është e nevojshme zgjedhja e biçikletës dhe të përshkosh në këmbë...

Leggi tutto